Varkensvlees

Heyde Hoeve Duroc varken, met de smaak van vrüger!

De Heyde Hoeve is een coöperatie van boeren met de missie het allerlekkerste varkensvlees te leveren uit een betrouwbare Hollandse keten met de best mogelijke zorg voor dier & omgeving.

Ouderwets lekker!

Het Heyde Hoeve varken is van het Duroc-ras wat bekend staat om de mooie marmering in het vlees. Dit zorgt voor smaakvol, mals en sappig varkensvlees. Goed voer, een goede gezondheid en weinig stress zorgen verder voor topkwaliteit vlees. De Heyde Hoeve staat garant voor een puur stukje vlees, waarvan u zonder zorgen kunt genieten!

Zorg voor dier & omgeving

De boeren van de Heyde Hoeve houden de varkens in moderne stallen met liefde voor het dier én de omgeving. De varkens hebben voldoende licht, lucht en ruimte. Duurzaamheid staat hoog op de agenda. Het menu van de varkens bestaat uit granen uit de streek en wordt aangevuld met o.a. wei van de kaas en aardappelstoomschillen. De stallen zijn voorzien van luchtwassers en het medicijngebruik is zeer laag. De mest van de varkens zorgt voor vruchtbare grond in de omgeving waarop de granen groeien voor de varkens. Ook produceert Heyde Hoeve groene stroom uit de afvalstoffen van de boerderijen. Samen met de Stichting Natuur en Milieu wordt gekeken naar verdere verduurzaming en verbetering van het dierenwelzijn.

Het Heyde Hoeve varken is uitgeroepen tot Beste Varken van Nederland! Beter voor mens, dier én milieu! Meer informatie over de Heyde Hoeve kunt u vinden op www.heydehoeve.nl

Openingstijden

Maandag 11.30 - 18.00 uur

Dinsdag 08.30 - 18.00 uur

Woensdag 08.30 - 18.00 uur

Donderdag 08.30 - 18.00 uur

Vrijdag 08.30 - 18.00 uur

Zaterdag 08.00 - 16.00 uur

Zondag GESLOTEN

Over ons

Sinds de opening van de Maarnse Slagerij, 1 december 2011, werken wij met streekproducten onder de naam Heuvelrugvlees. Het is een (h)eerlijk stukje vlees uit de streek wat zeer verrassend van smaak en beleving is. Wij zijn specialist in: Catering, Vlees, Vleeswaren, BBQ, Maaltijden, Hapjes, Tapas, Salades, Kipspecialiteiten en Belegde Broodjes.

De Maarnse slagerij: Uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs, exclusieve producten en Streekgebonden herkomst vlees!

Contact

Maarnse Slagerij
Tuindorpweg 49
3951 BE Maarn
Telefoon: 0343-444344
E-mail: info@maarnseslagerij.nl

KvK: 30177587
BTW-nummer: NL001993298B56